بیزینس پلن با تاپ توجیهی

بیزینس پلن با تاپ توجیهی

بیزینس پلن با تاپ توجیهی

Blog Article

اگر یک کسبوکار نوپا هستید احتمالا هنوز به مرحله سوددهی نرسیدهاید و باید در ازای جذب سرمایه، بخشی از سهام شرکت را بفروشید. پس باید این نکته را در نظر داشته باشید که بعضی از سرمایهگذارانی که سهام شرکت را میخرند، انتظار دارند در تصمیمات مهم شرکت نقش داشته باشند.

بیزینس پلن کلینیک ایریدولوژی : گام به گام به سوی موفقیت - تاپ توجیهی به عنوان مشاور سرمایه گذاری در ابتدای راه فعالیت اقتصادی مورد نظرتان را تجزیه و تحلیل می کند

اکنون زمان آن رسیده است تا تمام اطلاعاتی را که در ابتدای این پست ذکر کردیم ، به ترتیب بنویسید.

نکته : شرکتها بزرگ برای سرمایه گذاری و دولتها برای دادن ویزا ، نیاز به بیزینس پلن جامع دارند.

این سه مورد یک تصویر دقیقتر از کسبوکارتان بوجود میآورد و به این ترتیب سرمایهگذاران میفهمند که اهداف شرکت دقیقا چیست.

تا به حال برایتان پیش آمده که بدون داشتن مقصد، مسیر و نقشه راه، دل به جاده بزنید؟ مطمئنا هیچ سفری را بدون مشخص کردن مقصد و مسیر شروع نمیکنید!

مطمئن شوید که این بخش دقیق است. اغلب بهتر است این بخش را با یک تحلیلگر حرفه ای ایجاد کنید. اگر به دنبال تأمین مالی خارجی برای کسبوکار خود هستید، دلیل اینکه به دنبال تأمین مالی هستید، چگونه از آن پول استفاده میکنید و زمانی که سرمایهگذاران میتوانند انتظار بازگشت سرمایه را داشته باشند را مشخص کنید.

مجموعه اقداماتی که برای بازاریابی محصولتان انجام میدهید، باید در یک طرح مشخص و منسجم ارائه دهید. تمرکز شما بر چه قسمتی از بازار است؟ چگونه محصولتان را به مشتری معرفی میکنید؟ از چه محتواهایی استفاده میکنید؟ کمپین شما برای فروش چیست؟ از چه ابزارهایی برای تبلیغات استفاده میکنید؟ بهتر است جواب این سوالات را پیدا کنید.

این پیشنهاد شما برای سرمایه گذاران است و با آنها در میان میگذارید که اهداف استارت آپ شما چیست و چگونه انتظار دارید سودآور باشید.

نمای کلی یک کسب و کار یا بیانیه مأموریت باید چگونگی قصد دستیابی به چشم انداز را توصیف کند. مثلا: چه خدماتی ارائه خواهید کرد؟

چکیدهای از تمام اطلاعات ضروری کسبوکار سوال را نشان بده پرسش

اولین مورد این است که این اطلاعات بیشتر پیش بینی نشان می دهد که آیا کسب و کار شما یک سرمایه گذاری پرخطر است یا کم. دومین داد مزیت پیشبینی جریان نقدی این است که به شما نشان میدهد که بیشترین سود را از تأمین مالی کوتاهمدت یا بلندمدت خواهید برد.

طرح کسب و کار استارتاپ ناب، استراتژی است که بر ارائه یک محصول در مقابل مشتریان با بیشترین سرعت و کمترین هزینه تمرکز دارد.

بازار هدف شما کجاست – چه کسی خدمات شما را خریداری خواهد کرد؟

Report this page